18. lokakuuta 2010

Bangkok, Thailand

Morientes!


Uutena maana siis Thaimaa. Ja sijainti paakaupungissa talla hetkella. Lento tanne saapui keskella yota joten "nukuttiin" kentalla. Lahinna kuuntelin musaa ja lueskelin. Bussi kohti khaosan roadia lahti 0700 pintaan ja kesti tunnin. Molemmilla oli aika pahasti paat jumissa kun ei oltu nukuttu, mutta helposti loytyi hostelli noin 1,5km kavelyn jalkeen. Khoasanin lahi tuntumaan ei haluttu jaada, se kun on taynna jengia aamusta iltaan ja moykka sen mukainen. Parempi tukikohta siis taalla taka-alalla. Kaiken maailman matkan myyjat ja muut kusettajat kiusaa silloin talloin, mutta ei viella ainakaan olla pissityksiin menty.

Tanaan ostettu uusia vaatteita, lahinna jotain kevyempaa paalle pantavaa ja varvas tossukat. Myos uusi kirja tuli hankittua.
Muuten kylla tama Bangkok ei kiinnosta kumpaakaan silla Kiinan suur kaupungit tarjosi tata samaa miltei joka puolella. Pilven piirtajat jaa siis lyhyeen ja huomen illalla lahtaan kohti etelaa seka sen tarjoamia rantoja. Sadekausi taalla on lopuillaan ja ilmojen pitaisi koko ajan parantua.

Ilmotelkaahan miten siella Suomessa menee/tapahtuu?


4 kommenttia:

  1. Keski-Suomessa kaikki asiat menee ainakii nyt putkeen. Lunta eikä uutta jääkautta vielä oo alkanu, se ensilumikii jo ehti sulamaa pois. Joulukuussa päästään ettimää ihan ensimmäistä omaa lukaalia ja päiviä laskiessa menee nyt aika:) Tekis mieli jo uusia matkoja katella, vaikkei vielä ensimmäiselläkään olla käyty ;) Onneks oot nyt päässy päivittelee tietoja useaa otteesee, mukava lukea :)!
    T:M&T

    VastaaPoista
  2. Kotirintamalla täällä Karhulassa kaikki hyvin. Syksy sujuu Tanssien Tähtien kanssa ja BB-talon tapahtumia jännittäen.. ja siinä sivussa teidän blogia seuraten!
    Syksyn ankein vaihe lähestyy, nauttikaa olostanne siellä etelän lämmössä.

    VastaaPoista
  3. Kirkonmaan hiekkarannat kutsuvat 10 päivän päästä... MAAAAAK

    VastaaPoista
  4. HY valmistautuu kolmiottelu+curling aktivaatioweekendiin. 7 osallistujaa, aika pk-seutu-painotteisesti mennään. Piin kämppä käytii kattoos Kouvolas pienel ryhmäl. -J

    VastaaPoista