31. lokakuuta 2010

Ko Phi Phi,Thailand



Heissulivei!

Siirryttiin Taolta Phuketin kautta tanne Phi Phille. Samanlaiselta bile paikalta tamakin tuntuu, Tao oli sita myos. Phuket town oli yllatys ja mielellaan vietti siella pari yota. Suht rauhallinen koska kaikki ryntaa noille rannoille esim. Patongit ja Kamalat ym. Taalla PPlla Liittyi tanaan seuraamme maailman mies Kimble, tuttu jo monesta kolkasta. Ja saas nahda mita keksitaan, olisko jo mahdollisesti se sukellus kuvioissa?



Saa tanaan on mita paskin joten sukellus ei muuta kastumis prosenttia ainakaan. Myos kannykkani pystyin tuhoamaan suolavedessa, mutta hankin jo uuden paikallisesta luuri liikkeesta. Myoskin pirun hyvat flipflopit jatin rantaviivalle ja eihan niita myohemmin loytant, uudet hankinta listalle.

Ja jatkosuunnitelmista, ne ovat seuraavat: Mina henkilokohtaisesti lahden kaymaan Honkongissa tarkealla tapaamisella ehka myos Macaossa piipahdan. Lentelen sinne tossa Keskiviikkona ja tulen takaisin kun tulen. Riippuen minne Ville on siirtynyt vai onko siirtynyt minnekkaan...
Ville jaa siis joko tanne PPlle taikka suuntaa etelammas johonkin, Malesiaan olis tarkoitus menna joten otan aijan siella viimeistaan kiinni.


Mitaan dramaattista ei siis ole tapahtumassa, huoli pois. Matkamme jatkuu kylla yhdessa, pidan vain hieman lomaa. Thaimaa on muutenkin niin helppo maa reissailla etta taalla kylla talutetaan vaikka oikeisiin busseihin taikka lauttoihin. Joten eksynta vaaraa ei siis ole.


Blogi paivitys seuraavaksi siis onkin varmasti kaksi osainen, Villen seka minun nakokulmat eri kulmiin.

Tai-pai mi-siin!

6 kommenttia:

  1. Tervehdys kääpäkadulta!täällä kaikki ok." Nautiskellaan"tällä syksyn sateista ja pikkupakkasista.Aamukampa meilläkin jo esillä,laskellaan jo aamuja koska päässään lämpimään...Jouluna pyrähdetään pikaisesti Ylläksellä.Kiirettä pitää meilläkin jos sinullakin.Reissailehan varovasti,kun kerran jatkat yksinäsi??Villelle terveiset!Ville myös varovainen muistaa olla!

    VastaaPoista
  2. Kyllä pärjätään! Eikä tarkoitus ole olla kun vähän aikaan eri suunnilla. Termokset sinne kanssa kaikille.

    VastaaPoista
  3. Nyt Bangkokissa ja sunnuntaina Stutgarttin kautta suomeen. Kiitos mukavan leippoisasta seurasta ja turvallista matkaa.

    VastaaPoista
  4. Kiitokset Kimbelle matkaseurasta, nahdaan!

    VastaaPoista
  5. No onkos "lomalla" pitänyt kiirettä ? Itse meen huomenna himaan ja se oli 103 päivän reissu . Kiitos Teitille

    VastaaPoista
  6. Kylla taalla lomalla on pitanna kiirusta. Ei oo ehtin ees blogia kirjottaa. Ilmota ku oot taas reissun paalla ni nahraan ja turvallista kotimaan matkaa.

    VastaaPoista