11. lokakuuta 2010

Venus

Morro!

Dalissa ollaan edelleen ja kaikki taalla mukavasti hyvin. Kaytiin tassa valissa myos vahan pohjoisempana Lijiangissa missa viihdyttiin 2 yota. Tarkoitus oli kayda myos Shangrilassa taikka Lugu-jarvella. Ainut miinus asia minka takia ei sinne saakka menty oli etta vetta tuli ku esterin hanukasta.



Takaisin siis kotiin, Daliin. Vetta on siis satannut paljon ja tekeminen rajoittuu sisatiloihin, jutustelu/biljardi/leffat ja lukeminen varmasti karkisijoilla. Tietysti paikallisen oluen juonti seka poperon syonti on mukava harrastus sateella. Eipa tassa nyt mitaan kummosta voi kertoa taalta, tulkaa katsomaan miksi ihmiset taalla niin hyvin viihtyy.

Tanaan sentaan kavin parturissa siistimassa paata ja lopputulos ihan hyva.
Milloinkohan on nain pitka tukka edes ollut? Pariin otteeseen ollaan paikallinen karaoke paikka kayty valloittamassa ja voin sanoa etta Kiinalaiset kylla sekoaa siella taysin. Koska porukka menee omaan huoneeseen laulamaan niin estot varmasti pienempia tuntemattomassakin porukassa. Tama siis suurin ero Suomi tyyliin missa paikka on avoin ja kaikki kuulee miten tulkitset rakkaus lauluja.


Mutta joskus tamakin maailman kolkka on jatettava, vai onko? Kylla varmaankin ja "perheemme" hajoaa taas pitkin maailmaa.
Matkamme jatkuu todennakoisesti huomenna kohti Guangzhouta, valissa varmaankin 1 stoppi jossain. GZsta 16.paiva matka jatkukoon uuteen maahan sateita karkuun, toivottavasti.

Jollakin saattoin valahtaa paakopan sisalla etta miksi otsikko on Venus?
Vastaus on etta taman niminen tytto on laittanut meikapojan paan sekaisin totaalisesti. Arvatakkin saattaa etta taalta lahteminen on entista vaikeampaa nyt kun olisi syy jaada. Toisaalta Venus itsekkin on reissulla, taman takia moottoritie tulee siis valiimme jossakin vaiheessa joka tapauksessa...
Saa nahda kohtaako tiemme viella joskus, toivon niin.

Etta sellasta tanne Kiinanmaahan, levatty on ja matka on siis jatkumassa lahipaivina.

3 kommenttia:

  1. Hienoa Jarkko! Mahtavaa luettavaa. Sisko tahtoisin jäädä, mutta meillä on eri päämäärä...(Raappana Karu totuus) Tomi Zenzei

    VastaaPoista
  2. Menetetty mies ;) Keep it up! T: Toveri Kaarni

    VastaaPoista
  3. Olipa kaunista luettavaa!Ihminen saa mitä oikein haluaa..jatkakaa matkaa reippain mielin,tsemppiä!
    T:Veikkolasta

    VastaaPoista