2. lokakuuta 2010

Dali, China


Tervehdys!

Dalissa siis ollaan talla kertaa ja Kiinassa alkoi 1.paiva viikonmittainen lomakausi (itsenaisyyspaiva?). Joten kaikki majatalot on taynna aina lattiasta kattoon, kirjaimellisesti. Meilla sentaan viella on sanky majoitus, mutta voipi olla etta lattialle joutuu joku yo, ei haittaa. Myos kaikki bussit/junat on taynna ja lippuja siis hieman vaikeampi saada juuri haluamalleen paivalle. Hostellit nostaa hintoja tupla tai jopa tripla hintoihin, ei meidan. Taman takia meilla ei hoppua olekkaan ja saattaa olla etta taalla pyorahtaa lahemmas viikko, ehka yli?

Myos moni muu reppureino on taalla "jumissa" tallahetkella, jotkut on ollu taalla jo yli 6 viikkoa. Dali on siis mukava pikku kaupunki tai siis tama vanha kaupunki on pieni ja rennonletkea.
On taalla ehtinyt muutakin tekemaan kun lopisemaan muiden kanssa, mm. eilen kaytiin tolla vuorella mika tossa takapihalla kasvaa ja mukavaa oli taas hieman kuntoilla.



Huomenna suunnitteilla pyoran vuokraus ja jarven katsastus. Jos saa on aurinkoinen niin varmasti bulahdetaan jarveen, mutta taalla saa oikkuilee hieman, sade kuuroja on melkein joka paiva, lammin on kylla mutta flenssunhan siita saa jos koko ajan kastuu.



Tunnin paasta alkaa BBQ bileet tassa hostellilla. Ke ja La on aina grilli-bileet ja kokkina puoli-suomalainen Matti. Mahtavaa lihaa jatka karyttaa ja siihen sivuun perunat,nuudeli ja muut harpakkeet! Taman jalkeen live bandi alkaa vetaa tossa kaupungilla Bad Monkey nimisessa baarissa, sinne siis.

Tallasta tanne Daliin, helppoa ja rentoa menoa hyvan porukan kanssa. Muita reissareita on pitkin maailmaa mm. Taiwan,Kiina,Japani,Ruotsi,Kanada plus monta muuta maata on edustettuna. Ihan heti ei siis tarinat lopu.


Nihao ma? dyu dyu,Jo meio pitsoy? Xiexie!

3 kommenttia:

  1. Laita vaan linkki jos kerkiät säätämään. Mä fiilistelen samalla teidän reissua,ku piirrän viivaa. :) -J

    VastaaPoista
  2. Moikka, meil olis tomminkaa toivomus, sun pitäis enemmän kertoa ruokakulttuurista mitä siellä näätte ja koette :D Kuvatkii olis plussaa :) Kovasti kiinnostais minkälaista katukeittiötä siellä suunnilla on, vai elelettekö riisillä ja nuudeleilla :)
    T.M&T

    VastaaPoista
  3. Moi M/T! Joo voisin kylla teha vaikka jossain vaiheessa ihan oman paivityksen ruuista, hyva idea! paljon on tullut syotya katukeittioissa, riisia/nuudelia, mutta kun niita saa 1000 eri tavalla ja eri kaupungeissa on omat speciaalit, ni ei niihin kyllasty... Kuvia koitan laittaa jos saisin lapparin vaikka joltain lainaan. taa kone on vahan susi.

    VastaaPoista