18. joulukuuta 2010

Pulau Pangkor

Mo!

Vuosi lahestyy loppuaan mutta meno taalla ei. Jouluhan on tassa jo ihan kohta ovella ja siirrytaan sita viettamaan Indonesiaan Balille. Myos vuosi vaihtuu siella.  Sinne saapuu myos tuttuja naamoja Suomesta viettamaan pyhia. 


Pulau Pangkor on talla hetkella tukikohtanamme, tallanen pikku saari missa on helppo potkotella ja lotkotella pitkin paivaa. Uimista, mopoilua ja nukkumista. Parempi taalla lansi-rannalla tahan aikaan, ita-rannikolla monsuuni riehuu viella pari kuukautta.



Ajattelin tallasen pikku paivityksen tanne laittaa viella ennen Indoihin siirtymista. Koitan sielta viella kirjotella ennen vuotta 11.

Eipa tassa...

7 kommenttia:

  1. Terveisiä täältä Jykylästä, meillä onni vielä potkinu, tervetuloa Afroditen kanssa meille vaan tupari kahveille ;) eikun... :P T: M&T

    VastaaPoista
  2. Mhoro M&T! Mikas onni teita potkii? Ja ootteko muuttaas?? Voipi olla etta tullaanki kaffeelle joku paiva :)

    VastaaPoista
  3. Joo, 30.12 mennää kirjottamaa viimiset paperit ja tammikuussa päästää muuttamaan :) Eli täältä meijät löytää nyt ainakii seuraavat 2 vutta :)
    T: M&T

    VastaaPoista
  4. Moikka! Löysin ihan sattumalta tän teijän blogin ja oli pakko lukee yheltä istumalta kaikki tekstit alusta asti. Harmi ettei reissuun valmistautumisesta oo sen kummemmin juttua, se kiinnostaa kun on itelläkin ajankohtaista :)
    Kauan työ muuten meinaatte vielä olla reissussa?

    t: Petra

    VastaaPoista
  5. Moi Petra!
    Hauskaa jos blogi on ollut yhtaan kiinnostava ja toivon etta se ainakin vahan antaa infoa paikoista missa ollaan kayty. Valmisteluista en laittanut mitaan listaa tai muuta. Niita nayttaa monella olevan kylla blogeissaan. Ennen matkalle lahtoa tietysti vakuutus on hyva ottaa, rokotukset ja viisumit etukateen maihin joihin ei rajalta niita saa. Tosin tuo Kiinan viisumi itse hankittiin Mongoliasta. Repun sisalto on kaikilla tietysti hieman erilainen mutta koitimme ottaa mahdollisimman vahan roipetta mukaan.
    Matkan kestosta ei ole tietoa mutta kotiin viimeistaan kun rahat on loppu. Tyoskentelyhan onnistuu myos talla puolen palloa :)
    Minnes itse suuntaat reissullasi?

    VastaaPoista
  6. Heippa taas! Unohtui muuten tuossa ekassa postissa kehua myös kuvia, ne on kyllä hienoja. Millasia töitä muuten teet(te) siellä jos saan vähän udella? Itellä vasta reissukassan keräily, lentolippujen vilkuilu ja omaisuuden myyntipuuhat menossa. Tarkoitus on lähteä keväämmällä (kuitenkin ennen kesää) WH-viisumilla vuodeksi Australiaan, mutta millaista reittiä sinne ja mitä sen jälkeen riippuu pitkälti tuosta kassasta mihin tahtiin sitä saan kokoon.

    Hauskaa reissun jatkoa :) ei voi toistaiseksi muuta kuin fiilistellä näitä reissublogeja.

    t: Petra

    VastaaPoista
  7. Kiitos kuva kehuista :) Viella ei ole tarvinnut toita tehda mutta itsellani suunnitelmissa myos tuo Aussi WH kevaalla...
    Kannattaa jo nyt karkkya noita Airasian lentoja, esim. Kuola Lumpur-Perth Huhtikuussa n.60e. Eli jos Malesiian asti tuut niin voi olla etta kannattaa jo nyt hankkia lento. Jos siis yhtaan tiedat minne olet menossa ennen Australiaa. :)

    Koita kerata kassaa kokoon ja voihan se olla etta jossain tormataan.

    VastaaPoista