18. marraskuuta 2010

WillenWekkulitWiikot.com

Selamat petang!
Hei vaan kaikille taalta Cameron Highlandsilta! Tuhlaaja poika on palannut Macaosta ja seikkailu jatkuu tutulla parivaljakolla. Avaan en niin sanasen arkkuni ja katotaan minkalaista sontaa saan aikaseksi. Eli kirjoittajana toimii tallakertaa Ville.

Phuket
Ystavamme Kimmon kanssa kiertelin puolitoista paivaa Phukettia, jonka jalkeen Kimmo paineli Bangkokiin. Kiitos Kimmolle minunkin puolesta matkaseurasta. Itse jain viela Phukettiin, koska Phi Phin saarella tapaamaamme Suomalaiset tytot olivat toissa Phuketissa ja sain mahdollisuuden yopya heidan luonaan muutaman yon. Otin ajan rennon letkeasti..Hyvin syoden, hyvin nukkuen ja netissa surffailen. Katukeittiot ja leffassa kaynti toimivat meikalaiselle. Itse Phuket ei ollut se mun juttu, erityisesti Patong Beach,miten sen nyt kauniisti sanois..ei mitenkaa.. maanpaallinen helvetti! Millon joku oli huutamas korvaa " Haloooo Massaaag".. "Suomi Suomi Kimi Raikkonen". Niin hyvat myyntipuheet oli, etta teki miel ostaa koko pulju tyhjaksi:) Kaikesta huolimatta tuli sekin kivi kaannettya ja kiitos ja kumarrus tyttojen suuntaan.



Krabi
Krabi muistutti paljon Phuket townia. Rauhallinen meininki, eika hihasta repioita Patong Beachin tapaan. Sade oli ongelma joka paiva, joten sisatiloissa tuli pysyttya aika paljon ajasta. Hostellin henkilokunta oli tosi ystavallista porukkaa ja muut reppureissaajat jota hostelilla tapasin, myos hyvaa porukkaa. Sateen takia ei paassyt tekemaan oikein mitaan aktiviteetia mita olin suunnitellut esim. Fillarin vuokraus. Halvat safkat night marketissa olivat mun mieleen, seka parturissa kaynti 2 euroo. Sade vahan pilasi ajan mita vietin Krabissa.



Georgetown
Matka siis jatkui malesiaan.. Penangin osavaltion paakaupunkiin Georgetowniin. Georgetown oli sekoitus paikallisia muslimeja, Intialaisia ja suurinosa Kiinalaisia. Pieni kaupunki joka oli paivassa kierretty. Parhaimpana mieleen jai "Littely India" musiikki, curryn haju ja suitsukkeiden tuoksu. Viivyin Georgetownissa 6 paivaa:) mika oli turhan pitka aika. No turhaan sita hotkyilemaa..sopi mainiosti tallaisella laiskalle ukolle.



Tuli sitten kokeiltua yksin reissaamista, missa oli hyvat ja huonot puolet. Hyvaa oli se, etta sai omaa rauhaa. Olitiin reissattu 3 kuukautta yhdessa, joten toisen larvi alko olemaa vahan liiankin tuttu. Hyvana juttu oli myos, etta ihmiset tulivat juttelemaan herkemmin kun yksin istuskeli jossain, joten juttuseuraa loyty jos vaan halusi. Huonona puolena..ei niita ehtinyt tulla tossa vajaassa kahdessa viikossa. Jos pitempaa reissua tekisi yksin, niin tylsina hetkina juttukaveri olisi jees.

2 kommenttia:

  1. Heips vaan heips täätä Sohjolasta. Telkkari suoltaa Jyrki Kataisen haastattelua ja juttua siitä mitä tapahtuu jos/kun Irlanti nyt sit tarviikii Euroopplaisten maiden raha-apua ja sit ehkä sen jälkeen Portugali ja Espanja. Saas nähdä miten tässä vielä talous heiluu. Lenkillä on tullut käytyä ja se tuntuu mukavalta ja sitten aina lenkin jälkeen avantoon ja saunaan. Mutta kyll se kropassa tuntui kun ei ollut lenkkeilly yli 3:een kuukauteen. Ei muuta kuin iloista jamukavaa meinnkiä jatkossakin. Ja kiitos itsellenne myös mukavista hetkistä. Tavataan varmaan kun ....

    VastaaPoista
  2. uutta postausta kehiin!

    VastaaPoista