13. elokuuta 2010

Pullaa pullan peraan


Moro!

Lyhyempi teksti kun mita viimeksi kirjoitin, koska netti patkiin.

Hyvin menee kuten otsikko kertoo. Munkki taikkas pulla on kaynyt, eli siis hyva tuuri.

Yopaikat ollaan saatu kotimajoituksena seka Moskovasta, Nizhny Novgorodista ja Kazanista. NNssa kysyessamme bussia hostellille niin rouva sanoi etta miksi sinne, no yopaikaa ollaan vailla, johon rouva, tulkaa meidan luokse. Joten paadyttiin NNan summiin perheen luokse. Mukava perhe muuten, poika naytti kaupunkia ja mamma laitto safkaa minka kerkes. Myos evaat saatiin matkaan.

Vladimir ja Suzdan kaytiin pyorahtamassa yhdessa paivassa ja yo junalla Kazaniin missa nyt olemme Andreyn luona.
Kazan vaikuttaa modernilta kaupungilta, taalla myos 1 linjan metro 5 asemalla(maailman lyhin).

15 paiva kohti Tyumenia.

Vahan lyhyt ja nopea katsaus mutta netti temppuilee.

Nyt lahen paistamaan pannukakkuja.

8 kommenttia:

  1. Onpa hienoa ja helpottavaa kuulla, että matka on sujunut noin mukavissa merkeissä. Ei minkäänlaistä tuskastumista savujen, helteen tms.suhteen!Niistä on tiedotettu täällä kotimaassa päivittäin..Moskovassa kuolee päivässä 700 henkeä eikä vainajat mahdu enää ruumishuoneille,no tehän ootte jo kaukana sieltä.TV:ssä alkoi muuten just tänään 8-osainen sarja, 30:ssä päivässä Venäjän halki,Moskovasta Vladivostokiin.Yritetään tallentaa teille, on sen verran mielenkiintonen.Antoisaa aikaa Kazaniassa ja Tyumeniassa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun pidät mielenkiintoa yllä.. halu liittyä seuraan kasvaa samaa tahtia kuin säästöposso.. eli hitaasati mutta varmasti.. :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvälle, pitäkääs huolta ja silleen :) Terveisiä meidän pesueelta!

    -Kira

    VastaaPoista
  4. kiva ja helpotus kuulla,että kaikki hyvin.pitäkää huolta toisistanne.me täällä koti konnilla nautitaan yhä helteistä.kuulemisiin......

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista kaikille! ja jotta tiedetaan kelta kommentit on niin laittakaapa jokin tunnistus niihin, niinkuin kira teki. Mutta hyvin taalla menee ja moskovan savut on enaan vain muisto kuvissa. etiappain!

    VastaaPoista
  6. no,tässä selitystä: ihan eka kommentti oli multa ja malttamattomana ootan uusia uutisia matkan kulusta. Luottavainen on tunnelma täällä kotopuolessa,ihan uskotaan että hyvin siellä pärjäätte!
    -Päivi

    VastaaPoista
  7. uusi paivitys tulee baikal-jarvelta, alkuviikosta.

    VastaaPoista
  8. täällä kotona kaikki hyvin.helteet taitaa olla ohi,onneksi.terveisiä kaikilta meiltä kääpäkadulta.pitääkäähän huolta toisistanne.

    VastaaPoista